PL3MONS - Younes van den Broeck aka Splinter

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

‘PL3M0NS’ is een hybride, afrofuturistische, multimediale performance in 3D-stijl die drijft op een postapocalyptisch scenario: klimaatverandering is een feit en de bevolking zit in overlevingsmodus. Buitenaardse, parasitaire wezens vinden via plastic een gastheer om vernieling en verderf te zaaien op aarde. 
‘PL3M0NS’ gaat over de roofzuchtige rol van plastic en andere vervuilers. Woordkunstenaar, performer en beeldend kunstenaar Younes van den Broeck maakte zelf alle maskers, decors en kostuums. Op de planken staan professionele artiesten, maar ook jongeren zonder eerdere theaterervaring.
Younes van den Broeck bracht zijn werk al in de Arenberg, De Studio, hetpaleis, Rataplan en op de Zomer van Antwerpen. Hij geeft ook workshops voor jongeren. In mei 2018 ontving hij de Koningin Mathildeprijs voor het project ‘Beyond beats and bars’, waarin jongeren tussen veertien en twintig de kans krijgen om elkaar te leren kennen en een hiphopalbum te maken.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 13
-26 jaar: € 7

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
PL3MONS - Younes van den Broeck aka Splinter

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?