Permit, oh permit my soul to rebel - Aline Breucker & Quintijn Ketels/ Side-Show

  • Theatervoorstelling
  • Circus

‘Permit, oh permit my soul to rebel’ is een tijdelijke schuilplaats voor ontspannen rebellie. Op scène vormen honderden kussens een cirkel waarin het publiek kan plaatsnemen. Op, onder of in de kussens dromen we in verschillende nummers over de (on)mogelijkheid der dingen. Wat betekenen circus en spektakel zonder verrassing? 

Door middel van een spel tussen aankondiging en uitvoering, gaat ‘Permit, oh permit my soul to rebel’ op zoek naar het spectaculaire in het alledaagse en het alledaagse in het spectaculaire. 

‘Permit, oh permit my soul to rebel’ is een relaxed performance. Dat betekent dat de voorstelling vanaf het begin gecreëerd werd met als doel toegankelijk te zijn voor kijkers die een meer ontspannen omgeving nodig hebben om naar het theater of circus te gaan. 

De codes van het theater, zoals de plicht om stil te zitten en niet verbaal of fysiek te reageren op wat zich afspeelt, worden in een relaxed performance aangepast. De voorstelling vermijdt sterke en plotse prikkels zoals stroboscopen en luide geluiden. ‘Permit, oh permit my soul to rebel’ kan van nabij of veraf bekeken worden en de deuren van de zaal blijven steeds open. Het publiek kan en mag ook vrij bewegen.

Wanneer

Locatie

Budascoop
Kapucijnenstraat 10
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 18
-26 jaar Ongenummerd: € 7

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Permit, oh permit my soul to rebel - Aline Breucker & Quintijn Ketels/ Side-Show

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?