Nordmann + Naga Ghost

  • Concert
  • Jazz en blues

NORDMANN
Zo'n tien jaar geleden ontstond Nordmann na een succesvolle improvisatiesessie die voorbestemd was om te duren. De vier muzikanten slaagden erin om de vrijheden van de improvisatiejazz te versmelten met de intensiteit van de rockmuziek, en hun optredens zorgden meteen voor opschudding in hun geboorteland België.

Ze wisten de energie van hun live-optredens vast te leggen op hun debuutalbum 'Alarm' (2015), terwijl de opvolger 'The Boiling Ground' uit 2017 hen de status van gevestigde waarde en een must-see live-band opleverde. Met dit album speelden ze 50 concerten door heel Europa. Die zomer stond Nordmann als headliner op enkele van de belangrijkste jazz- en rockfestivals en kreeg lovende kritieken die bewezen dat hun muziek geschikt was voor zowel kleine clubs als voor de grote podia.

In de afgelopen jaren hebben de bandleden zich geëngageerd in meeslepende solo- en nevenprojecten, terwijl ze zich tegelijkertijd hebben toegelegd op het creëren van nieuwe Nordmann-muziek.

NAGA GHOST
Naga Ghost werd geboetseerd tijdens een reeks residenties in Kunstencentrum Vooruit (Gent), VOLTA (Brussel) en De Studio (Antwerpen) en voorzien van een glazuurlaag in Muziekcentrum Tracks eigenste opnamestudio. Annelies Van Dinter en Christophe Claeys lieten de instrumentexperimenten die ze elders nog niet konden uitvoeren op elkaar los in deze nieuwe samenwerking. Het resultaat daarvan verschijnt binnenkort op Bandcamp. Alsook live op het dak van Wilde Westen.

Wanneer

tot

Locatie

DAK (De Kreun)
Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 16,5
Voorverkoop Wild Card: € 13,5
Voorverkoop -18/student: € 13,5

Reservaties

Organisatie

Wilde Westen
Nordmann + Naga Ghost

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS