Natuurfeest Natuurpunt Gaverstreke

  • Festival

INSCHRIJVEN MOSSELFESTIJN VANAF 1/3/2024

Ons jaarlijks ledenfeest hebben we dit jaar verschoven naar de zomer. We hadden de laatste jaren niet zo'n best weer en hopen dit jaar op een zonnige editie. Op ons Natuurfeest zijn zowel leden als niet-leden welkom!

We feesten dit jaar opnieuw op de site van Bolwerk, waar er heel wat ruimte is om er opnieuw een heel fijne natuurdag voor jong en oud van te maken! 

We starten de dag om 11:00 stipt met een mooie wandeling in het Kanaalbos. Gidsen van dienst, conservator Dirk Naert en Stef Boone. Vanaf 12:15 scherpen we onze honger aan met een aperitief. Om 12:45 wordt de werking kort onder de loep genomen en nodigt onze voorzitter uit om aan te schuiven aan de feestdis. Dit jaar kozen we voor een heerlijk mosselfestijn met frietjes a volonté*. Voor niet mosseleters keuze uit een koude vlees- of visschotel. Natuurlijk is er ook een vegetarisch alternatief. Om 15:00 superleuke kinderactiviteit**, nestkastje bouwen. Maak gezellig samen met (klein)kinderen het leukste nestkastje voor in jullie tuin. Omstreeks 17:00 sluiten we deze prachtige natuurdag af.

*   Indien je niet naar het eetfestijn komt hoef je niet op voorhand in te schrijven.
** Nestkastje bouwen met (klein)kinderen inschrijven verplicht.


Plaats ledenfeest en startplaats wandeling: Bolwerk, Spinnerijstraat 105, 8500 Kortrijk.

 

Wanneer

tot

Locatie

A.A.P. (Bolwerk)
Spinnerijstraat 105
8500 Kortrijk

Leeftijd

1+

Links

https://www.natuurpunt.be/agenda/natuurfeest-gaverstreke-ledenfeest-67264

Organisatie

Oxfam Wereldwinkel Deerlijk i.s.m. Natuurpunt Gaverstreke
Natuurfeest Natuurpunt Gaverstreke