MOVEMENTS OF SOUL - Christian YAV

  • Theatervoorstelling
  • Moderne dans

In ‘MOVEMENTS OF SOUL’ brengt YAV de dynamische werelden van dans, muziek en mode samen om zo een unieke en meeslepende ervaring te creëren. 

YAV heeft er bewust voor gekozen zijn stuk niet te beschrijven. Zo wil hij onze vooroordelen en conditionering in vraag stellen, omdat we vaak moeite hebben om boodschap van boodschapper te onderscheiden. YAV moedigt toeschouwers aan om de performance op hun eigen manier te verkennen en interpreteren, zodat gesprekken op gang kunnen komen over hoe we kunst waarnemen en begrijpen. 

‘MOVEMENTS OF SOUL’ kan dus een gelaagde, persoonlijke ervaring worden, die ons eraan herinnert dat kunst niet altijd woorden nodig heeft om betekenis over te brengen – soms komen de diepste gesprekken voort uit het onuitgesprokene, het onbeschreven en de pracht van het dubbelzinnige.

'MOVEMENTS OF SOUL' is geselecteerd voor Aerowaves '24!Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Budascoop
Kapucijnenstraat 10
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 16
-26 jaar: € 8

Leeftijd

16+

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
MOVEMENTS OF SOUL - Christian YAV

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?