Missie 2022 - Hetty Helsmoortel

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

Moleculair bioloog en gezondheidswetenschapper Hetty Helsmoortel serveert in ‘Missie 2022’ opnieuw een scherpe analyse van het voorbije wetenschapsjaar. Dat doet ze naar goede gewoonte helder, humoristisch en hoopvol. 
Op een entertainende manier Informeren over wetenschap, dat is jaar na jaar haar eigen missie. Als artistiek directeur van het Nerdland Festival, maar ook als expert in liveshows, podcasts, boeken, en op radio en televisie.
Waarom was de lancering van de James Webb-telescoop zo’n groot nieuws? Welke impact heeft de oorlog in Oekraïne op de voortgang van de wetenschap? En waarom is het geen goed idee om juwelen te dragen die 5G-stralen blokkeren? Dat, en véél meer, kom je te weten in ‘Missie 2022’. Of: hang eens een hele avond aan iemands lippen!

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Concertstudio
Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 18

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Missie 2022 - Hetty Helsmoortel

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?