Malinconico - Mira Bryssinck

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

‘Malinconico’ is een plek tussen wat was en wat had kunnen zijn. Een zone waarin lichte donkerte en donkere lichtheid voelbaar worden. Waarin de tijd stilvalt en we overvallen worden door het grote waarom. Waarin de helderheid van een wazige wolk melancholie dingen op scherp zet. 
In dit schemerige landschap dwaalt de melancholie zelf rond, in meerdere stemmen. Hun universele neerslachtigheid kronkelt en evolueert en komt nooit in dezelfde hoedanigheid of vorm. Toch klinken deze verpersoonlijkingen van de melancholie unisono: we willen er mogen zijn.
Met ‘Malinconico’ creëren we een queer, magisch-realistisch universum, waarin wij zelf samen met de melancholie naar onze plek zoeken in het samenleven. ‘Malinconico’ brengt troost in een mistroostig landschap, lichtheid in donkerte, muziek in de stilte. 
Een organisatie van Schouwburg Kortrijk i.s.m. Kunstencentrum Buda

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Budascoop
Kapucijnenstraat 10
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 18
-26 jaar: € 7

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Malinconico - Mira Bryssinck

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?