Mal - Embriaguez Divina - Marlene Monteiro Freitas / P.OR.K

  • Dansvoorstelling
  • Moderne dans

De Kaapverdische danseres en choreografe Marlene Monteiro Freitas studeerde onder meer aan P.A.R.T.S. in Brussel. Haar verbluffende producties waren nog niet zo vaak in Vlaanderen te zien. Kom je dus in Schouwburg Kortrijk laven aan haar dynamische, energieke en intrigerende danstaal. 
De voorstelling ‘Mal’ verkent de dubbelzinnigheid van ‘het kwaad’. De toevoeging ‘Embriaguez Divina’ markeert het kwaad als een goddelijke dronkenschap die het kwade met een grenzeloze extase bestrijdt. 
‘Mal' speelt zich af op een tribune, waar een groep in de vorm van een koor onder invloed staat van angstaanjagende visioenen, giftige getuigenissen, bacteriële indrukken, verrotte feiten. Van aan de zijkant kunnen ze alles observeren. Bereid je voor op een intense trip.
I.h.k.v. NEXTfestival

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 21
-26 jaar Niet genummerd: € 6
UiTPAS-tarief (Enkel voor houders van een UitPAS met sociaal tarief uit de regio Zuid West-Vlaanderen.) Niet genummerd: € 4,2
Rolwagen Niet genummerd: € 21

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Mal - Embriaguez Divina - Marlene Monteiro Freitas / P.OR.K

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS