les Stratiers de la chanson - Guido Belcanto & Roland

  • Concert
  • Pop en rock

Onze meest vooraanstaande folk- en bluesartiest? Roland natuurlijk! En de meest vooraanstaande zanger van het levenslied? Makkelijk: Guido Belcanto. Beide artiesten zijn haast uitgegroeid tot mythische figuren, cultmuzikanten, mannen van vele oorlogen en still standing strong… 

Allebei begonnen ze als straatzanger. Ze speelden muziek om te overleven en waren content met wat hen werd toegestopt. Twee straatzangers die de handen in elkaar slaan, dat zijn dus de Stratiers de la Chanson. De liederschatten en kennis van het oude repertoire die de twee ‘stratiers’ bezitten is onmetelijk. Voeg daaraan toe het rijke, gevarieerde, sublieme gitaarspel van Roland en de mooie doorleefde stem van Guido en je hebt een gouden combinatie. 

De band die de twee oud-strijders zal ondersteunen is niet van de minste: Ad Cominotto (vooral bekend van zijn samenwerkingen met Arno) op accordeon en piano, Jasper Hautekiet (Rhythm Junks, Bony King, Douglas Firs) op contrabas en Jeroen Stevens (Tom Pintens, Ultima Vez, DAAU, Laïs) op drums. Een niet te missen muzikale hoogmis!

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk i.s.m. OC AalbekeSchouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

OC Marke
Hellestraat 6
8510 Marke

Prijs

Basistarief: € 23

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
les Stratiers de la chanson - Guido Belcanto & Roland

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?