Keramiek uit de hand van Klei@Co

  • Tentoonstelling
  • Decoratieve kunst

Tentoonstelling en mogelijkheid tot aankoop van unieke handgemaakte keramiek, zowel functioneel als decoratief. Bijzondere creaties voor bijzondere mensen.
Connie Alsberghe uit Otegem richtte twee jaar geleden een eigen atelier in, Klei@Co was geboren. Haar passie voor keramiek deelt ze verder met het publiek. Ze experimenteert graag met verschillende soorten klei, kleuren en indrukken.
Op de eerste verdieping van De Vreemde Eend zijn de expressieve kunstwerken ge√ętaleerd tegen de zachtgroene achtergrond. In elk seizoen worden de keramiek stukken aangepast. Zodat er steeds een speelse wissel is. Ben je op zoek naar een buitengewoon geschenk dan is de collectie van Klei@co een unieke tip.
Goed om te weten : de Keramiek kan ook gepersonaliseerd worden. vb. een compositie van personen met lange benen, kunnen zo gevormd worden dat ze een familie beeld geven.
De kunstenares is zelf aanwezig in De Vreemde Eend elke vrijdag. Die dag vertelt Connie je graag meer over het maakproces en dan kan je vlot met haar afspreken om persoonlijke stukken te laten maken.
Er zit een verscheidenheid in haar werken en toch vormen ze telkens een link met elkaar door het soms ruwe en nonchalante dat je terugvindt in de stukken. Elk stuk is uniek, zoals ook het leven van elke mens en elke mens uniek zijn.
Als er iemand een eigen betekenis geeft aan een creatie of er een eigen verhaal inziet, geeft dat een grote voldoening voor haar werk.

Wanneer

tot

Locatie

De Vreemde Eend
Wijngaardstraat 24
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: gratis

Leeftijd

18+

Links

http://www.devreemdeeend.be

Organisatie

De Vreemde Eend
Keramiek uit de hand van Klei@Co