Jazz Cats Clubshow - Elsiris

  • Concert
  • Jazz en blues

Jasmien Geijsels (piano) en Pierre-Antoine Savoyat (bugel) leerden elkaar kennen tijdens hun jazzstudies aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en vormden samen met een drummer het trio Elsiris. In 2020 werd de band geselecteerd voor de halve finale van de Jazz Contest in Mechelen, en in augustus 2022 gingen ze de studio in om hun debuutalbum op te nemen.

Het repertoire van de band, waar Élie Goulème intussen de drumstoel overnam, bestaat voornamelijk uit originele composities van oprichter en pianiste Jasmien. Haar melancholische, breekbare melodieën voeren de luisteraar mee op een muzikale reis die de tijd overstijgt, maar even goed is er sprake van doordringende en krachtige klanken als het moment daarom vraagt. Het warme geluid van Pierre-Antoine Savoyat op bugel, gecombineerd met unieke elektronische effecten, creëert dan weer de mooiste kleuren, soundscapes en diepte, terwijl het drumwerk van Élie Goulème de band verrijkt met zowel subtiele als levendige ritmes. Samen vormen ze een hecht trio dat speels én diepgaand improviseert, wat resulteert in een nooit minder dan meeslepende ervaring. 

In samenwerking met Wilde Westen & Muziekcafé HOF.Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Muziekcafé HOF
Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 8,5
-26 jaar: € 5,5
Wild Card: € 5,5

Leeftijd

16+

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Jazz Cats Clubshow - Elsiris

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?