Into the open - Lisbeth Gruwez/ Voetvolk

  • Dansvoorstelling
  • Moderne dans

Dance meets concert: dat is ‘Into The Open’. Zeven performers kanaliseren de muzikale groove en energie met lijf en leden. Ze zwepen elkaar op met gepimpte krautrock anno 2022, of het repetitieve van Can gekruist met de high voltage van The Chemical Brothers. Die krautrock vloeit voort uit het explosieve samenspel van Dendermonde, de band van Maarten Van Cauwenberghe, Elko Blijweert en Fred Heuvinck. Voetvolk verwelkomt je voor een wilde, collectieve sprong in het ongewisse. 
De pers over 'Into the open': 

“Los ga je hoe dan ook!” (Annette Embrechts / De Volkskrant ★★★★)
“’Into the Open’ is de max. Allen daarheen. Einde recensie! Oké, we zullen wat meer moeite doen, maar wat zijn woorden tegenover zoveel opzwepend dansgeweld? Met hun unieke ‘dance meets concert’ hebben Lisbeth Gruwez en Maarten Van Cauwenberghe een hit te pakken. (…) ‘Into the Open’ is één bommetje energie.” (Charlotte De Somviele / De Standaard ★★★★)
“Soms moet dans alleen maar dat zijn: FEEST, waarop je alles en iedereen vergeet, en enkel nog het knallen van de drums en het huilen van de basgitaar hoort terwijl je ogen zich vastklampen aan zwoele, zwetende lijven.” (Els Van Steenberghe / FOCUS Knack ★★★★)

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

De Kreun
Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 21
-26 jaar: € 7
Wild Card: € 18

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Into the open - Lisbeth Gruwez/ Voetvolk

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?