Grasshoppers (7+) - Circus Katoen

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

Het groen in deze wereld krijgt wat te verduren. Met een grasmat in de hoofdrol zoekt Circus Katoen naar een speelse manier om dit te verbeelden. ‘Grasshoppers’ is een voorstelling over de veerkracht en kwetsbaarheid van de natuur, en de rol die wij als mens daarin spelen.
Gras is een levend materiaal en voor iedereen herkenbaar. Enerzijds heel kwetsbaar en anderzijds heel sterk. In ‘Grasshoppers’ haalt Circus Katoen dit stukje groen uit zijn natuurlijke habitat en brengt het boven het maaiveld met behulp van schragen, planken, touw en hun lichamen. 
Het publiek volgt hoe de artiesten het gras manipuleren en controleren. Zoals circus op een inventieve manier de extremen laat zien van waar een mens toe in staat is, zo gaat de mens op een inventieve manier steeds extremer de natuur controleren.
Met ‘Grasshoppers’ brengt Circus Katoen een wonderschone voorstelling waarin twee circusartiesten met straffe acrobatische capriolen weten te verwonderen en ontroeren. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Poortgebouw V-Tex
Pieter de Conincklaan 23A
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 9
-26 jaar: € 7

Leeftijd

6+

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Grasshoppers (7+) - Circus Katoen

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?