- Fred Nardin Trio

  • Concert
  • Jazz en blues

De Franse pianist Fred Nardin is een grote naam in de Parijse scene en winnaar van de Django Reinhardt Prijs 2016 van de Académie du Jazz. Hij is medeoprichter van The Amazing Keystone Big Band en een van de meest gevraagde muzikanten in Parijs. Hij speelde al samen met Stefano Di Battista, Leon Parker, Benny Benack III, Jacques Schwarz-Bart, Baptiste Herbin, Dee Dee Bridgewater, Veronica Swift en Cécile McLorin Salvant.  

Op ‘Look Ahead’, zijn meest recente album dat op veel lovende recensies mocht rekenen, kiest hij ervoor om zijn reis voort te zetten met zijn unieke trio. Begeleid door die twee uitzonderlijke muzikanten toont Fred Nardin zich als een van de grote openbaringen van de Franse jazz van de afgelopen jaren.

In samenwerking met Conservatorium Kortrijk & Wilde Westen.Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Concertstudio Muziekcentrum Track
Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 13
-26 jaar: € 8
Wild Card: € 10

Leeftijd

12+

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
- Fred Nardin Trio

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?