Fratssen (all) - Ballet Dommage & Bronks

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

Familie Fratssen viert feest, want men kocht een inklapbare buitentuintafel! Alle vergeten achtertantes, vergeelde nonkels en aangetrouwde aanhangsels mogen het resultaat komen bezichtigen.

‘Fratssen’ zet de vreugden en gêne van het feest in de verf en serveert de toeschouwer een buffet van onuitgesproken vetes en goedbedoelde moederliefde. Verwacht echter geen klassieke erfenisdiscussies of echtscheidingsperikelen: het zijn de absurde zaken en schijnbare onbenulligheden die op de voorgrond treden, waaronder de onuitgesproken waarden, voelbare spanningen en grootse emoties sluimeren die iedere mens en elke familie met zich meedraagt.

De pers over 'Fratssen':”Elke aangewaaide figuur in dit rariteitenkabinet werkt op de lachspieren (...)Heerlijk hoe Ballet Dommage die herkenbare clichés stileert met een dikke laag absurdisme. Deze familie Flodder houdt er de meest bizarre tradities op na.” (★★★★ De Standaard, Charlotte De Somviele)

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Vrijzinnig Centrum Mozaïek
Overleiestraat 15A
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 12
-26 jaar Ongenummerd: € 8

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Fratssen (all) - Ballet Dommage & Bronks

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?