Feux D'Hiver: Karnavires - Nuit de Lumière

  • Theatervoorstelling
  • Circus

Feux D’Hiver is een jaarlijks winterfestival in Bolwerk (Kortrijk) vol circus, vuur en gezelligheid. Dit jaar is er ook een groot vuurspektakel in het Albertpark te Kortrijk. Het gezelschap Karnavires is gekend voor zijn grote straatoptredens waar muziek, circus en vooral veel vuur de kern vormen. 
Om 18:30 geniet je van het vuurspektakel ‘Nuit de Lumière’. Daarna kun je via een avontuurlijke fietsroute – met vuurinstallaties, videomapping en meer – doorfietsen naar Bolwerk om de rest van het winterfestival mee te beleven. Maak er gewoon een hele avond met het gezin van!  
Magie van beelden, magie van vuur: deze show neemt het publiek mee op een reis die ruimte en tijd voor even transformeert.
"Ze doorkruisten de eeuwen met de snelheid van het licht, onbetwiste bezweerders van vuur, ze maken de hemel aan het lachen en zijn rijk aan oneindig veel dromen die echter zijn dan de werkelijkheid. Luister... Luister en kijk naar het ongelooflijke verhaal van de Illuminators!"
Een organisatie van Schouwburg Kortrijk i.s.m. CC Guldenberg Wevelgem, CC Het Spoor Harelbeke & Bolwerk vzw i.h.k.v. Feux D’hiver

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Albertpark Kortrijk
Albertpark
8500 KORTRIJK

Prijs

Basistarief: gratis

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Feux D'Hiver: Karnavires - Nuit de Lumière

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?