Feral - Lydia McGlinchey

  • Dansvoorstelling
  • Moderne dans

‘FERAL’ betekent: (ver)wild(erd). Vier verschillende geënsceneerde landschappen vloeien doorheen de voorstelling in elkaar over. Elk van die landschappen doet iets met de dansers en legt de verschillende relaties bloot van de individuen tot de groep en tot hun omgeving. 
Terwijl het stuk zich ontrolt, brokkelen de landschappen langzaam af, ze worden smerig, overdadig, giftig, monsterlijk, weerzinwekkend maar ook bekoorlijk. Achtereenvolgens wordt het podium een leegte, een stortplaats, een synthetische woestijn en een horizon. 
De performers veranderen van schreeuwerige, afwijkende figuren naar levenloze, uitgeholde oppervlakken. Plekken waar zonderlinge figuren wonen en levenloze, uitgeholde oppervlakken – vreemd maar precies in hun lichaamsbewegingen en hun aanwezigheid. 
Lydia McGlinchey is geboren in Australië en woont momenteel in Brussel, waar ze studeert aan P.A.R.T.S.. Ze is danseres en performer en maakt haar eigen scenografie met textielstukken die ze zelf heeft geweven.
Een organisatie van Schouwburg Kortrijk i.s.m. Kunstencentrum BUDA

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Budascoop Kortrijk
Kapucijnenstraat 10
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 18
-26 jaar: € 7

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Feral - Lydia McGlinchey

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?