DOPA - Anne Lise Le Gac, Anat Bosak & Loto Retina

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

In de SYNUSIA’s van DOPA proberen hackers systeemobjecten te ontmantelen, af te stellen en te kapen. Het kan gaan om een lichtgevend organisme, een regel rond goed militant gedrag, een doedelzak of een airconditioner. Op elk nieuw terrein brengen ze energiebronnen in kaart, maken ze een lijst van beperkingen, berekenen ze verbrande watts en oogsten ze verborgen verhalen.


DOPA kan zijn eigen evolutie niet voorspellen en voedt zich met een opeenstapeling van fermenten in de plaatsen die het doorkruist. Deze hackers investeren in onroerend goed dat vergankelijk, veranderlijk en vluchtig is. Lekken zijn te verwachten, net als hittegolven, maar ze zullen je bij elke stap begeleiden.


Dit project is deel van het Europees programma apap, een project dat medegefinancierd wordt door het Creative Europe Programme of the European Union.


Anne Lise Le Gac studeerde aan de Fine Arts School in Straatsburg, met een focus op performance art. Ze voltooide ook een performance-masterprogramma “ESSAIS” bij CNDC Angers. Ze creëerde een solostuk La Caresse du Coma en een gezamenlijk performanceproject genaamd GRAND MAL (met Élie Ortis). Sinds 2015 is ze mede-organisator van het performancefestival OKAY CONFIANCE. Voor DOPA nodigt ze multidisciplinair artiest Anat Bosak uit.

Wanneer

tot

Locatie

BK6 Tuin
Broelkaai 6
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: gratis

Reservaties

Organisatie

BUDA Kunstencentrum
DOPA - Anne Lise Le Gac, Anat Bosak & Loto Retina

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?