Dino's@VCSM - 08 TOT 12/07/24 STEM

  • Kamp of vakantie

STEM-kamp in dinothema zonder overnachten van 9u tot 16u30.
Ochtendopvang van 7u30 tot 9u & avondopvang van 16u30 tot 18u.

Tijdens dit vakantiekamp strijken brullende en tandenknarsende dino's neer in VCSM.  De deelnemers doorkruisen avontuurlijke routes en komen zo oog in oog te staan met grommende, brullende en sissende dinosaurussen.  Gedurende dit STEM-vakantiekamp krijgen de deelnemers een hilarische rondleiding doorheen de wondere wereld der dinosauriërs. Een vakantiekamp voor iedereen van 2 tot 250 miljoen jaar oud.


Ga ook jij mee naar de dinosaurussen? Op de rug van de Tyrannosaurus Rex nieuwe dino’s leren kennen en avonturen beleven? En als er iemand zegt dat dino’s niet bestaan of al lang uitgestorven zijn… Laat je dan niet van de kaart brengen want niets is wat het lijkt tijdens dit vrolijke vakantiekamp waar dino's overal op de loer liggen.  Die bomen… die vormen… die bulten… zijn misschien wel… dinosaurussen!

STEM staat voor Science, Technology, Engineering, Mathematics of om het in het Nederlands te zeggen: exacte wetenschappen, techniek & technologie, ontwerp en toegepaste wiskunde.  STEM is een prachtige manier om kids met nieuwe technologie te laten experimenteren.Wanneer

tot en met

Locatie

@ Vrije Centrumschool Marke
Kloosterstraat 39
8510 Marke (Kortrijk)

Prijs

Basistarief: € 115

Leeftijd

3+

Reservaties

Links

https://www.lecrayon.be

Organisatie

Taalkampen - Taalstages - Taalvakanties Talencentrum 'Le Crayon' vzw
Dino's@VCSM - 08 TOT 12/07/24 STEM