De Kwetsbaren - Rashif el Kaoui/ fABULEUS

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

De opdracht is eenvoudig. Rondom u bevinden zich acht kamers. In elke kamer zit een persoon. Zeven van hen zult u eigenhandig doden aan het einde van deze uitdaging. 
In deze theaterproductie met acht jongeren mixt acteur, (audio)maker en schrijver Rashif El Kaoui filosofie met pulp en sciencefiction. Hoe ga je om met de blik van de ander? En wat doe je als die blik dodelijk is? ‘The Hunger Games’ meets ‘Das Experiment’. 
Rashif El Kaoui speelde als jongere in de fABULEUS-producties ‘Wolfsroedel’ (2006) en ‘Jeanne’ (2007). De afgelopen jaren speelde hij onder meer in ‘Malcolm X’, ‘Drarrie in de nacht’, ‘Who’s afraid of Virginia Woolf?’ van KVS en in de theaterbewerking van ‘Een jihad van liefde’ bij Rataplan. Voor Het Zuidelijk Toneel maakte hij recent nog ‘De bastaard’. Voor De Kwetsbaren werkt hij samen met Sofie Joan Wouters, voor Spinragpubliek gekend van haar eigen gezelschap Hirngespinst, en voor televisiekijkers van het nieuwe seizoen van ‘Dertigers’.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Theater Antigone
Overleiestraat 47
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 18
-26 jaar: € 7

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
De Kwetsbaren - Rashif el Kaoui/ fABULEUS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?