D̶A̶R̶K̶MATTER - Cherish Menzo, GRIP & Frascati Producties

  • Dansvoorstelling
  • Moderne dans

In het duet ‘D̶A̶R̶K̶MATTER’ zoeken Cherish Menzo en Camilo Mejía Cortés naar manieren om hun lichamen, en de dagelijkse realiteit waarbinnen ze zich bewegen, los te weken van opgedrongen perceptie. Vanuit inspiratiebronnen als posthumanisme, afrofuturisme en astronomie gaan ze op zoek naar een menselijke vorm die maakbaar is, naar een nieuw, futuristisch en mysterieus lichaam. 
Ze rekt haar bewegingstaal verder uit door de chopped-and-screwed-techniek te integreren: een remixtechniek uit de hiphop waarbij het tempo van de muziek fel wordt teruggeschroefd. Dit biedt het performende lichaam de ruimte om nieuwe lezingen te genereren.
Een tienkoppig koor van lokale performers – het Distorted Rap Choir – begeleidt hen met vervreemdende rap-anthems. De atomen in je lichaam zullen nooit meer dezelfde zijn!

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 15
-26 jaar: € 6
Rolwagen: € 15

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
D̶A̶R̶K̶MATTER - Cherish Menzo, GRIP & Frascati Producties

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?