Craquelé (8+) - Studio Orka

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

BIJ DE BUREN presenteert Studio Orka met 'Craquelé'
In ‘Craquelé’ blikt de oude Dinsdag terug op zijn leven. Eind WO II werd hij als vondeling achtergelaten in de kerk. Samen met hem duiken we in zijn verleden en reizen door de tijd. We zien hoe hij opgroeit in de kerk samen met de familie die hem adopteerde. ‘Craquelé’ is een theatervoorstelling waarin we – net als in een fotoalbum – door het verleden bladeren.  Een ode aan alle zichtbare (schijnbaar belangrijke) en alle onzichtbare (schijnbaar onbelangrijke) mensen en gebeurtenissen in ons leven. 
! Ticketverkoop start donderdag 23 juni om 14u00.
‘Craquelé’ wordt gerealiseerd - i.h.k.v. Bij de Buren - door Cultuurcentrum Brugge, CC Casino Koksijde, CC De Brouckere Torhout, CC De Grote Post Oostende, CC De Schakel Waregem, CC De Spil Roeselare, CC De Steiger Menen, CC Het Perron Ieper, CC Het Spoor Harelbeke, CC Knokke-Heist & Schouwburg Kortrijk. Met dank aan Don Boscocollege Kortrijk
Bij de buren
Onder de noemer ‘Bij de Buren’ maken West-Vlaamse cultuurhuizen al enkele jaren een selectie uit elkaars programma en nemen we elkaars publiek met de bus mee naar een voorstelling bij onze cultuurburen. Nu gaan we nog een stap verder en zetten we onze schouders onder één groots project dat we in co-realisatie delen met een breed publiek in de provincie. Een niet te missen pareltje….
De grootse producties van Studio Orka zijn een unieke ervaring voor het publiek. Samen presenteren we 10 voorstellingen van ‘Craquelé’ in de Kapel van het Don Boscocollege in Kortrijk. Een ticket voor ‘Craquelé’ garandeert je een onvergetelijke theateravond. 
Een aantal cultuurcentra die verderaf liggen van Kortrijk, leggen een bus in. Tickets voor voorstelling + bus boek je rechtstreeks bij de respectievelijke cultuurcentra. 
 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Kapel Don Bosco College
Don Boscolaan 30
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 20
-12: € 10

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Craquelé (8+) - Studio Orka

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?