#Biblabo XL - herfstkamp

  • Cursus of workshop

Ben je tussen 10 en 12 jaar en wil je graag de wereld van de bib in boeken/strips/muziek/film/games én met een stevige dosis STEAM-activiteiten verder ontdekken? Dan heeft het gloednieuwe BIBLABO XL herfstkamp een boeiende en gevarieerde week voor jou!

Naast leuke STEAM-workshops waarbij je je creativiteit volledig de vrije loop kan laten, kan ook je talenknobbel erop losgaan tijdens lees- en taalactiviteiten. Een illustrator, een jeugdauteur, het educatieve bibteam, STEAM coaches, … allen komen ze langs voor jou.

Voor en na het kamp is er opvang voorzien voor de deelnemers, telkens vanaf 8.15 u tot 17 u. Inschrijven kan vanaf 1 oktober via Ticketservice Kortrijk. De plaatsen zijn beperkt.

Biblabo XL wordt georganiseerd i.s.m. Creatieve Stem vzw, Mediaraven vzw en Openbare bibliotheek Kortrijk. Met steun van VLAIO – Vlaams Agentschap voor Innoveren & Ondernemen en het Departement Onderwijs en Vorming.

Biblabo XL kadert binnen ‘Tactiel’, een project van de stad Kortrijk. Gedurende 2 jaar zet de Kortrijkse bib, samen met partnerorganisaties, in op taalstimulering bij kinderen en jongeren in vrije tijd. Via het VLAIO/Maakbib project werkt de Kortrijkse bib mee aan het stimuleren van talenten, mediawijsheid en technische vaardigheid bij kinderen. Via beide projecten bieden we een herfstkamp aan dat uit talige, STEAM en vooral leuke activiteiten bestaat!

Wanneer

tot

Locatie

Centrale Bibliotheek Kortrijk
Leiestraat 30
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 40

Leeftijd

10+

Reservaties

Links

http://www.kortrijk.be/biblabo

Organisatie

Centrale Bibliotheek Kortrijk
#Biblabo XL - herfstkamp

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS