Bart Herman: Volwassen en Gestreken

  • Concert
  • Pop en rock

De ene is het al op zijn achttiende, de andere pas op zijn dertigste, Bart Herman werd het na zijn zestigste: volwassen. Hij heeft vast werk, een serieuze relatie en een dak boven zijn hoofd, kortom: het echte leven kan beginnen.

Bart Herman heeft inderdaad door de jaren heen een solide carrière opgebouwd, vond de liefde en hield op met zwerven. Er is een zekere rust neergedaald. Klinken bas en drums wat zachter? Zorgt de viool voor wat meer melancholie? Zijn de verhalen wat bezadigder tijdens dit nieuw theaterprogramma waarin Bart verslag doet van deze nieuwe fase in zijn leven? Of is dit maar schijn en kan de artiest de lonesome cowboy en onstuimige rocker uit zijn langgerekte puberteit toch niet helemaal loslaten?

Je hoort en ziet het tijdens deze spiksplinternieuwe show van deze unieke singer-songwriter-gitarist, volwassen begeleid door Raf Helsen (drums) en Mario Vermandel (contrabas) en virtuoos gestreken door Dirk Naessens (viool). Kom genieten van deze ‘John Prine der Lage Landen’

Wanneer

tot

Locatie

OC De Wervel
Processiestraat 6
8510 Bellegem

Prijs

Basistarief: € 21

Links

http://www.schouwburgkortrijk.be

Organisatie

OC De Wervel
Bart Herman: Volwassen en Gestreken

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?