8: METAMORPHOSIS - Nicole Beutler/nbprojects

  • Dansvoorstelling
  • Moderne dans

De aarde warmt op, gletsjers en machtsverhoudingen beginnen te schuiven. Komen de grote veranderingen geleidelijk of met pijnlijke schokken? Dat is de vraag die de voorstelling ‘8: METAMORPHOSIS’ stelt. 
Na haar indrukwekkende ‘Bauhaustrilogie’ keert regisseur en choreograaf Nicole Beutler terug naar de grote zaal met een tot de verbeelding sprekend gesamtkunstwerk. Een dansvoorstelling én een hedendaagse opera over het omarmen van de aankomende veranderingen. En dat op de tonen van Henry Purcells ‘The Cold Song’, over een wintergeest die bibbert bij de gedachte aan de lente.
Dansers, (koor)zangers en een fanatieke drummer dompelen je onder in een bezwerend ritueel. Moeten we de oude wereld vernietigen om de nieuwe te omarmen? Dans, muziek, licht en beeldend werk: dit totaalspektakel zet al je zintuigen op scherp. En staat er nu echt een ijsbeer op de planken?

Bekijk ook het interview met Justa ter Haar, medewerker bij Nicole Beutler Projects.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 22
-26 jaar: € 7
Rolwagen: € 22

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
8: METAMORPHOSIS - Nicole Beutler/nbprojects

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?