15 JAAR HAN SOLO

  • Theatervoorstelling
  • Humor en comedy

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol humor, want Han Solo, dé meester van de comedy, viert zijn 15-jarig jubileum met een knaller van formaat! Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt als je de beste grappen van negen briljante avondvullende shows samenbrengt? Wel, dat hoef je je niet langer af te vragen, want Han Solo komt met een eenmalige ‘best of’ tournee die je laat bulderen van het lachen! Al 15 jaar lang heeft hij podia betoverd en harten veroverd met zijn unieke stijl en ongeëvenaarde humor.


Wat kun je verwachten van deze spectaculaire avond? Han Solo neemt je mee op een razendsnelle reis door de afgelopen 15 jaar, en dit keer heeft hij zijn 100 beste grappen verzameld om je gedurende 100 minuten non-stop te laten lachen. Ja, je leest het goed, 100 grappen in 100 minuten! En als je minder dan 99 keer hebt gelachen, beloven we dat je je geld terugkrijgt.


Je kent hem misschien van zijn legendarische optredens die keer op keer Canvas en Streamz te zien waren. En laten we niet vergeten dat hij de boel op stelten heeft gezet in Comedy Casino en de radiogolven heeft doen trillen op Radio 2. Ook in Bevergem (VRT) en Chantal (VRT) zag je hem opduiken.

Wanneer

tot

Locatie

OC Marke
Hellestraat 6
8510 Marke

Prijs

Basistarief: € 18

Reservaties

Links

https://www.ocmarke.be

Organisatie

OC Marke
15 JAAR HAN SOLO

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?