Glasbol Doornikselaan verplaatst naar de Sint-Jorisstraat.

De glasbollen in de Doornikselaan werden op 15 mei verwijderd omdat ze in de weg stonden voor de aanleg van de vervangende busterminal voor het Stationsproject Kortrijk. Vanaf 19 mei staan deze glasbollen in de Sint-Jorisstraat ter hoogte van huisnummer 6.

 

Opgemaakt op: 19/05/2017

Reactie toevoegen

Reacties

27/06/2017,Ontbreekt, de datum van TERUG een andere locatie dezer glasbollen ?? Bedankt om alvast de moeite te nemen om de nieuwe locatie mee te delen.

De glasbollen in de Doornikselaan werden op 15 mei verwijderd omdat ze in de weg stonden voor de aanleg van de vervangende busterminal in de Doornikselaan. Het is moeilijk om een geschikte locatie te vinden. Er moet voldoende ruimte zijn en er mag uiteraard geen (geluid)overlast zijn voor buurtbewoners. De locatie moet ook dicht bij de grootste gebruikers (horecazaken) zijn. De glasbollen kregen een voorlopige locatie in de Sint-Jorisstraat. Imog verplaatste ze op 24 juni 2017 naar hun nieuwe locatie in de Stationsstraat ter hoogte van huisnummer 6. De glasbollen staan daar niet ter hoogte van een woning en toch vlakbij de horecazaken. We evalueren of dit een geschikte locatie is en sturen uiteraard bij mocht dit nodig blijken.