Stadsgroen

Kortrijk is groener dan je denkt en telt heel wat groene pareltjes! Grote landschappen opgebouwd uit grote en kleine groene zones bepalen het gezicht van onze stad. Op de stadskaart hieronder ontdek je de groene plekjes in je stad. Alle toegankelijke groene zones en ook de grotere speelplekken en toegankelijke sportzones vind je terug op de kaart.

Kortrijk werkt niet alleen aan het groene gezicht van de stad maar streeft ook naar een comfortabele en veilig fietsnetwerk om de stad te doorkruisen. Dus vind je ook de aanbevolen fietsroutes terug op de kaart!

Scroll naar beneden voor de digitale versie van de kaart. Heb je graag een papieren exemplaar van de kaart, dan kan je gratis een kaart ophalen in de bibliotheek of ontmoetingscentrum in je buurt of in het stadhuis.

Of download hier de pdf van de kaart

Veel ontdekkingsplezier!

Door te scrollen kan je in- of uitzoomen en door op het symbooltje linksboven te klikken, open of sluit je de de legende. Door vinkjes in de legende aan of uit te klikken, kan je onderdelen van de kaart wel of niet laten zien. Zo kan je bv. alleen de groene zones bekijken of enkel de fietsroutes.