Spookjestocht Heule-Watermolen

Gepubliceerd op Donderdag 24 september 2020
17 oktober 202024 oktober 2020
Spookjestocht

De Spookjestocht is dit jaar een sfeervolle wandeling op Heule-Watermolen en vindt plaats op 17 en 24 oktober 2020. Je kan de wandeling starten tussen 17 en 19 uur. Het parcours is 3,5 km lang en toegankelijk voor buggy’s en rolstoelen. Onderweg beleef je met jouw bubbel (gezin) een aantal activiteiten en genieten je samen van de speciale inkleding. Vergeet niet vooraf jouw smartphone op te laden want die heb je wel nodig tijdens de tocht. 

Omwille van corona-maatregelen is inschrijven per bubbel en vooraf kiezen van een datum en vertrekuur verplicht! Inschrijven en meteen betalen, € 2,00 per deelnemer, gebeurt via de webshop. Dit kan telkens tot drie dagen vóór het evenement. 

Hoe schrijf je in?

Kies in de webshop (zie knop onderaan) een datum. Kies daarna een tijdslot en selecteer het aantal deelnemers uit jouw bubbel. Reken jouw deelnemende kinderen jonger dan twee jaar niet mee. In een volgende stap geef je alle namen en geboortedata op, dus niet die van kinderen jonger dan twee jaar. Daarna voldoe je jouw betaling. Je ontvangt vervolgens via e-mail een e-ticket als bewijs van inschrijving. 

Stipte start

Stipt op het gekozen vertrekuur wordt jouw voltallige bubbel op De Warande verwacht, niet vroeger en zeker niet later. De start van de wandeling vind je aan de ingang van de Heirweg 132.

Aan de inschrijvingsstand krijg je per bubbel per deelnemer, behalve voor de kinderen jonger dan twee jaar, een startpakket dat je nodig hebt onderweg. Breng jouw e-ticket, als bewijs van inschrijving, mee. Je kan het ook op jouw smartphone tonen, zo spaar je jouw printer. 

Enkel bij jouw bubbel

Het is belangrijk dat je de volledige wandeling enkel bij jouw bubbel blijft! Houd voldoende afstand van de anderen onderweg. Mocht het toch ergens druk worden, wat niet de bedoeling is, moet je als +12-jarige verplicht een mondmasker dragen.

Veiligheid

Zorg dat je tijdens de wandeling opvalt voor het andere verkeer. Draag daarom een fluohesje en eventueel verlichting. 

Vragen?

Vragen over dit evenement of over de inschrijving/betaling? Deed je een foute boeking? Wil je een ander tijdstip voor jouw gemaakte boeking?
Mail naar vbsdewatermolenouderraad@gmail.com.

Schrijf nu in via de webshop

De Spookjestocht is een initiatief van De Warande, Speelpleinwerking Wasper, Chiro Tsjoef Heule-Watermolen, KWB Heule-Watermolen, Ouderraad VBS De Watermolen, Goochelaar Tom, Straatcomité Heirweg, Heerlijkheid van Heule en met steun van OC Molenheem en Texture, museum over Leie en vlas.