Sociaal Huis

Sociaal Huis

Nieuws hierover

24/07/2017

Maak kennis met de wijzigingen van openingsuren van het Sociaal Huis en OCMW in juli en augustus. Hou ook rekening met de volgende sluitingsdagen: 11 en 21 juli en 14 en 15 augustus.

0 reacties
17/03/2017

Wereldwijd is 21 maart de Internationale Dag tegen Racisme. Om dit onder de aandacht te brengen lanceert Unia een nationale campagne met de hashtag #GeefMe1Minuut. In heel België roept Unia jongeren op om grappige selfies of creatieve filmpjes te maken met de postkaarten die je nu in je handen hebt. Zo kan je tonen dat niemand in hokjes past.

Heb je zin om samen met je vrienden een uitdaging aan te gaan en wil je ook nog eens naar huis met een vette prijs? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

0 reacties
15/03/2017

Stad Kortrijk is dit jaar genomineerd voor de Gouden Kinderschoen 2017 met het project ‘Voorleeskoffers’. Dit houdt in dat opvanginitiatieven in Kortrijk een gratis voorleeskoffer ontvangen die samengesteld is door de bib. De koffers bevatten boeken voor kinderen tussen 0 – 3 jaar, die ook uitgeleend kunnen worden aan de ouders.

0 reacties

Contactformulier

Heb je een hulpvraag? Klik hier om het contactformulier in te vullen.