7 weken Mijn Pop-uprestaurant - 52 weken Onze Restaurants

52 weken Onze Restaurants - €10000 aan Kortrijkse Smaakbonnen te winnen!

Kortrijk sluipt tijdens 'Mijn Pop-Uprestaurant' 7 weken lang in de huiskamer van maar liefst 600.000 kijkers. Ook jij zal er ongetwijfeld over horen. Dit bevestigt nog maar eens dat Kortrijk de moeite is. Onze stad heeft voor elk wat wils te bieden, zeker ook op culinair vlak.

De honderden restaurants, bistro’s, snackbars en frituren in onze stad staan 52 weken per jaar paraat om jou in hun persoonlijke sfeer een bord voor te schotelen om (letterlijk) duimen en vingers van af te likken. Tijd om hen eens extra in de kijker te zetten!

Onder het motto ’52 weken Onze Restaurants’ lanceren stad en OCMW Kortrijk een unieke actie met steun van Horeca Vlaanderen.

Wedstrijd

Sta je te popelen om een nieuwe zaak uit te proberen, wil je je partner verrassen met een etentje of nodig je liever wat vrienden uit voor een pak friet? Dan is dit jouw kans!

Doe mee aan de wedstrijd tot en met 21 maart en maak kans op één van de 200 Kortrijkse Smaakbonnen ter waarde van €50.

Doe nu mee!

Informatie voor ondernemers

Als uitbater van een eetgelegenheid in Kortrijk kan je vanaf april tot en met oktober 2017 klanten ontvangen die willen betalen met een Kortrijkse Smaakbon. Dit is naar aanleiding van een actie die de stad en OCMW Kortrijk hebben gelanceerd om de Kortrijkse eetgelegenheden extra in de kijker te zetten. Verneem meer over deze actie, hoe de Kortrijkse Smaakbonnen er uit zien, hoe lang ze geldig zijn, hoe je ze aan de stad kan factureren,...

Ga naar de informatie over de actie