Allerlaatste plaatsen voor rommelmarkt

Tijdens het pinksterweekend is de Kortrijkse binnenstad jaarlijks het decor voor SINKSEN. Uiteraard mag Vlaanderens grootste rommelmarkt daar niet in ontbreken. Naar jaarlijkse traditie worden de straten op zondag 4 en maandag 5 juni ingenomen door een massa standhouders. Standplaatsen zijn net als vorige jaren 12 euro voor een stand van 5 meter breed. Je kan de straat kiezen tijdens je inschrijving en de plaatsen worden verdeeld volgens je tijdstip van inschrijven.

rommelmarkt groeit...

Na een succesvolle verkoop op zaterdag 22 april werden in één voormiddag 1109 plaatsen verkocht. Een ongezien succes en opnieuw een groei ten opzichte van vorig jaar. Wie nog wenst deel te nemen kan de allerlaatste plaatsen nog bemachtigen. 

Dit kan enkel nog via de cultuurwinkel UiT in Kortrijk, Schouwburgplein 14 Kortrijk.

INSCHRIJVEN PRAKTISCH

Bij het reserveren kan je slechts 5 plaatsen in één keer reserveren. Nieuwe artikelen, drank- en voedingswaren zijn geen rommelmarktproducten en worden dus niet toegelaten om te verkopen. Je inschrijving is pas definitief na betaling. 

Via onderstaande link kan je het plan downloaden met de rommelmarktstraten. Hou er rekening mee dat er al vele straten reeds volzet zijn.

Download hier de stratenplannen voor de rommelmarkt tijdens SINKSEN17

 

Opgemaakt op: 15/05/2017

Reactie toevoegen

Reacties

Door onvoorziene omstandigheden kan ik niet op de rommelmarkt staan (alles is betaald en heb de tickets al) op maandag 5 juni 2017 Rommelmarkt - Lange Steenstraat Maandag 5 juni 2017 07.00 uur Kortrijk Indien interesse, neem contact op.

Aan de organisatie , elk jaar nemen we deel aan de rommelmarkt ! Normaal zijn het genummerde plaatsen . Dit jaar zijn mijn tickets niet genummerd , En heb namelijk 3 plaatsen gereserveerd, de bedoeling is van die naast elkaar te hebben. Lukt dit dan ongenummerd? Mvg Cindy

Op zaterdag gingen we gaan kijken naar de kleine sint jansstraat waar onze plaatsen zouden zijn voor zondag.We hadden twee plaatsen gereserveerd (802-803) die naast elkaar zouden grenzen....Groot was onze verbazing da die twee plaatsen uit elkaar verwijderd waren (ongeveer 20m na een lichte bocht) Het kan toch niet zijn als ge twee aansluitende nummers reserveert dat die toch uit elkaar zouden begeven....zodus bel ik dhr.Holvoet op die plaatsmeester is....ik doe mijn uitleg en zeg dat dit een probleem is en wij niet op 2 verschillende plaatsen kunnen staan en die toch hebben betaald....Kort is zijn antwoord dat dit een computerfout (weeral!!!) is en dat hij daar niets kan aan doen.....daar ik zeg dat dit wel een probleem is door de orginisatie gemaakt vraag ik ook naar zijn verantwoordelijkheid.....je zou kunnen wissellen met anderen was zijn uiteindelijke antwoord....daar werd ik nie blij van ...zijn!!probleem naar ons terugsturen en vroeg of dat hij dit wilde regelen zondagmorgen ter plaatse omdat dit toch een vergissing was van de organisatie. Groot was de ontgoocheling dat we Dhr.holvoet nergens aantroffen ..... Maar op maandag zagen we hem wel in de steenpoort en deden de confrontatie met het probleem van gisteren .....er waren toen nog mensen die een probleem hadden en stonden te wachten.... Hij wou geen uitspraken doen en wimpelde ons af nam de fiets en reed weg ......zonder mij of de andere mensen te woord te staan....we riepen hem terug maar hij verdween als een laffaard en zagen hem niet meer terug. Wij zijn 12€ kwijt aan de fout van een plaatsmeester die zijn functie niet waardig is ....niet via telefoon of persoonlijk naar een oplossing wou zoeken maar vlucht in de menigte om aan zijn verplichtingen te voldoen....