Allerlaatste plaatsen voor rommelmarkt

Tijdens het pinksterweekend is de Kortrijkse binnenstad jaarlijks het decor voor SINKSEN. Uiteraard mag Vlaanderens grootste rommelmarkt daar niet in ontbreken. Naar jaarlijkse traditie worden de straten op zondag 4 en maandag 5 juni ingenomen door een massa standhouders. Standplaatsen zijn net als vorige jaren 12 euro voor een stand van 5 meter breed. Je kan de straat kiezen tijdens je inschrijving en de plaatsen worden verdeeld volgens je tijdstip van inschrijven.

rommelmarkt groeit...

Na een succesvolle verkoop op zaterdag 22 april werden in één voormiddag 1109 plaatsen verkocht. Een ongezien succes en opnieuw een groei ten opzichte van vorig jaar. Wie nog wenst deel te nemen kan de allerlaatste plaatsen nog bemachtigen. 

Dit kan enkel nog via de cultuurwinkel UiT in Kortrijk, Schouwburgplein 14 Kortrijk.

INSCHRIJVEN PRAKTISCH

Bij het reserveren kan je slechts 5 plaatsen in één keer reserveren. Nieuwe artikelen, drank- en voedingswaren zijn geen rommelmarktproducten en worden dus niet toegelaten om te verkopen. Je inschrijving is pas definitief na betaling. 

Via onderstaande link kan je het plan downloaden met de rommelmarktstraten. Hou er rekening mee dat er al vele straten reeds volzet zijn.

Download hier de stratenplannen voor de rommelmarkt tijdens SINKSEN17

 

Opgemaakt op: 15/05/2017

Reactie toevoegen

Reacties

Door onvoorziene omstandigheden kan ik niet op de rommelmarkt staan (alles is betaald en heb de tickets al) op maandag 5 juni 2017 Rommelmarkt - Lange Steenstraat Maandag 5 juni 2017 07.00 uur Kortrijk Indien interesse, neem contact op.