Nieuws - meest recent

Aalbeekse dorpsfeesten vinden terug plaats op 15, 16 en 17 september 2017.

We lanceerden op zondag 20 augustus de UiTPAS app tijdens Festival in Kortrijk op de Grote Markt. Koppel jouw UiTPASnummer aan je app en gebruik zo je smartphone als UiTPAS.

Vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september is er braderie in Kortrijk. Ontdek de nieuwe herfst-en wintercollecties en scoor enkele leuke koopjes in de buitenstanden.

Voor Zorg Kortrijk zoeken wij een fulltime klusjesman. Tijdelijke functie, vanaf 4 september (minstens 8 maand)

01/09

Vrijdag 1 september is het eindelijk zo ver. Dan schiet de nieuwe evenementenhal Depart op Kortrijk Weide officieel uit de startblokken. De openingsfuif belooft een memorabele avond te worden. Na de openingsset met de winnaar van de dj-wedstrijd nemen 2kg Hoofdvlees, Shizzle le sauvage enStubru-fenomeen Faisal de draaitafel over tot in de vroege uurtjes.

Wij zoeken voor Zorg Kortrijk verpleegkundigen voor WZC Biezenheem en WZC Ter Melle; zowel voltijds, deeltijds als nacht (deeltijds). Het is de taak van de verpleegkundige een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de bewoner te creëren, door optimale en deskundige hulp en verzorging.

27/08

Motorliefhebbers kruisen het weekend van 25 augustus met stip in hun agenda aan. Dan vindt de 28e editie van het Vlastreffen plaats, met Road Rock als stevige muzikale uitsmijter.

Agentschap Wegen en Verkeer West-Vlaanderen kondigde eerder aan om vanaf 21 augustus asfalteringswerken uit te voeren op de Doorniksesteenweg (N50) in Kortrijk ‘t Hoge
In overleg met de stad en de politie werd beslist om de werken uit te stellen.

Een avond in het teken van twee bands met hun roots in de wijk en in de stad. Dinsdag 5 september vanaf 19u in OC Lange Munte!

Vrijdagnacht (12 augustus 2017) overleed ereschepen Joël Devos op 89-jarige leeftijd. Hij was schepen in Kortrijk van 1982 tot 1995. Joël was een heel graag gezien persoon in het verenigingsleven en daarbuiten. De uitvaart vindt plaats op zaterdag 19 augustus om 10.30 uur in de Sint-Janskerk in Kortrijk.
Het stadsbestuur opent vanaf woensdag 16 augustus een rouwregister in de trouwzaal in het historisch stadhuis. Wie een woord van steun wil overmaken aan de familie kan dit elke middag tussen 13 en 17 uur (tot en met zaterdag 19 augustus).

1 reacties