RED STAR LINE MUSEUM - ANNULATIE
zaterdag 24 oktober

"Omwille van de coronamaatregelen laat het museum voorlopig geen groepen toe en kan de busreis niet doorgaan op 24 oktober 2020.  Van zodra dit wel weer kan, wordt een nieuwe datum gekozen.  Laat jouw emailadres achter op https://www.mondialeraadkuurne.be/redstarline-info en je ontvangt een bericht wanneer meer informatie beschikbaar is"..

samen met de bus
i.s.m. Mondiale Raden Harelbeke, Kortrijk en Kuurne.

HET RODE KRUIS OPVANGCENTRUM MENEN
(binnenkort datum online)

In 1993 opende het Rode Kruis in het voormalige klooster in Menen een opvangcentrum. Families, alleenstaanden en niet-begeleide minderjarige vreemdelingen worden hier opgevangen. We gaan op bezoek om kennis te maken met hel leven van alledag in zo’n opvangcentrum.

Hoe mensen onderweg op weg worden geholpen.

TABLE D'HOTES
op 13 en 21 november - 19:30u - OC Marke

Tijdens de ‘Week van de Smaak’ mee aanschuiven en proeven van heerlijke gerechten en zo ook kennismaken met andere culturen.

Een aantal mensen (met migratieachtergrond) zet de deuren van hun huis open tijdens ‘Tables d’Hôtes’ (van 12 tot 22 november).

Elke dag kun je zo wel ergens gaan proeven van gerechten uit onder andere de Congolese, Pakistaanse, Tunesische, Colombiaanse of Burundese keuken.

Jouw gastheer en/of -vrouw verwelkomt je graag in de conciërgerie van het OC Marke.