Startersevent 2020 | Nacht van de Inspiratie - GEANNULEERD

Gepubliceerd op Donderdag 13 februari
30 april 2020
Omwille van het Coronavirus worden alle evenementen georganiseerd door of met de stad geannuleerd tot 15/05, waaronder ook 'Het Startersevent - De Nacht van de inspiratie 2020'. 
Momenteel werken Bizidee, Hangar K en Onderneem in Kortrijk aan een online alternatief, waarover later meer nieuws! 

Zit jij met een schitterend idee voor het opstarten van jouw eigen zaak? Prima, maar je weet ongetwijfeld dat jouw onderneming er niet zal staan van vandaag op morgen. Samen met bizidee en Hangar K organiseren we voor jou op 30 april 2020 het startersevent onder de bewezen format van de Nacht van de Inspiratie.
Vanaf 17u15 ben je welkom in Hangar K voor workshops & inspiratiesessies, ronde tafelgesprekken, 1-op-1 gesprekken met ervaren coaches ... 
Het volledige programma vind je via deze link. Je kan gratis(1) deelnemen aan dit event, inschrijven doe je via bizidee. 

Inschrijven

Pop Poll: € 4.000 voor het beste idee

Bovendien kan je jouw idee indienen voor de Pop Poll. Het beste idee maakt kans op € 4.000 aan prijzen!  Om deel te nemen aan de Pop Poll voor Kortrijk, kan je jouw idee indienen vanaf 23 maart 2020. Laat daarna jouw fans op jouw idee stemmen via sociale media. De vijf ideeën met de meeste stemmen pitchen op de Nacht van de Inspiratie.

Meer info over de Pop Poll

(1)Gratis? No show fee

De Nacht van de Inspiratie is gratis voor jou. Toch kruipt er veel tijd in het organiseren en maken coaches en experten vrijwillig tijd voor je vrij. Reserveer je een plaatsje en kom je toch niet opdagen, of zeg je laattijdig (m.a.w. minder dan 48 uur) af? Dan is bizidee helaas genoodzaakt om 30 EURO aan te rekenen.

https://www.bizidee.be/nacht-van-de-inspiratie/