Stad Kortrijk lanceert TakeAwayXXL

Gepubliceerd op vrijdag 30 oktober 2020

Alle Kortrijkse Take-Away initiatieven gebundeld

De stad ondersteunt haar horeca en wil graag de zaken die thuislevering of afhaalmaaltijden voorzien extra in de kijker zetten. We publiceren hiervoor alle initiatieven via de bedrijvengids op de webpagina www.kortrijk.be/takeawayxxl.  

Staat jouw zaak nog niet vermeld op het overzicht? Geef de nummer van jouw vestigingseenheid door, samen met welk type keuken je aanbiedt en wij zorgen zo spoedig mogelijk dat jouw bedrijf toegevoegd wordt aan één of meerdere overzichtslijsten. zijn de vermelde gegevens niet correct? Je kan dit zelf aanpassen via de bedrijvengids.

Publicatie aanvragen

Om deze initiatieven te publiceren maken we gebruik van de gegevens die je als ondernemer zelf kan bijhouden in de bedrijvengids van de stad Kortrijk.
Staan jouw gegevens (nog) niet juist? Je kan die zelf aanpassen door in te loggen met jouw gebruikersnaam (vestigingsnummer in de KBO) en jouw wachtwoord op het online bedrijvenloket. Als je een nieuw wachtwoord wil, kan je dit aanvragen via deze link. Als je e-mailadres gekend is in de bedrijvengids en je vult dit in, samen met jouw vestigingsnummer, ontvang je via het systeem een mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

TIP: koppel jouw bedrijvengids fiche met jouw Facebook bedrijfspagina. De bedrijvengids neemt dan heel wat gegevens automatisch over en past deze aan bij wijzigingen aan jouw Facebookpagina. Bovendien kan je dan inloggen met jouw Facebookaccount. Handleiding

 Meer info en veel gestelde vragen over de bedrijvengids