Schrijf jouw etalage in voor de valentijnsactie op zaterdag 12 februari 2022!

Gepubliceerd op Woensdag 15 december 2021

Nu reeds zijn we bezig met de voorbereiding van Valentijn 2022. Maar om dat helemaal vlekkeloos te laten verlopen hebben we jullie hulp nodig!

Valentijnzoektocht

Op zaterdag 12 februari 2022 zullen bezoekers gratis kunnen deelnemen aan de Valentijnzoektocht. Bij het infopunt van K in Kortrijk (Verdieping -1) kunnen deelnemers een kaartje afhalen waarop de instructies staan om van locatie naar locatie te gaan in het winkelwandelgebied. Op elke locatie zal een letter te vinden zijn in een van de etalages van de deelnemende handelszaken (jullie dus). Met die letters kunnen de deelnemers een woord of zin maken en nadien moeten ze hun biljet deponeren in de kluis op de verdieping -1 van K in Kortrijk. Op die manier maken ze kans op een Kortrijk Cadeaubon ter waarde van 75,00 euro die ze opnieuw kunnen spenderen in ons winkelwandelgebied. Er worden in totaal 5 cadeaubonnen verloot. 

valentijnshopping

Deelnemen als handelaar? 

Om dat dus te doen slagen zijn we op zoek naar handelaars die een klein plekje in hun etalage willen beschikbaar stellen. We spreken over een A4-formaat. Wens je aan deze actie deel te nemen? Stuur een mailtje naar centrummanager Mathieu via mathieu.dhantschotter@kortrijk.be .

Inschrijven

Valentijnssfeer tijdens het shoppen

Daarnaast kunnen we nog meegeven dat er opnieuw straatanimatie zal voorzien worden. Tot slot hopen we uiteraard dat heel wat etalages versierd worden in het thema Valentijn.