Moederdag shopevent op zaterdag 7 mei!

Gepubliceerd op Maandag 11 april 2022
07 mei 2022
Moederdag shopevent

Op zaterdag 7 mei vindt in het winkelwandelgebied de moederdagactie plaats. Die dag zal er straatanimatie voorzien zijn door 'Big Roses' (zie foto), die de moeders in het winkelwandelgebied letterlijk in de bloemetjes zal zetten. 
 

#moederdaginkortrijk 

Maar we willen Moederdag graag wat extra cachet geven. Daarom gaan we op deze dag ook een wedstrijd lanceren. Het is de bedoeling dat de bezoekers een cadeau voor hun moeder in het winkelwandelgebied kopen en daar dan een selfie mee nemen en tenslotte posten op Instagram met bijschrift #moederdaginkortrijk. De beste drie selfies worden beloond met een moederdag verwenpakket. Er zullen dus drie (identieke) verwenpakketten zijn. 

Wil jij meedoen aan het moederdag verwenpakket? 

Het is de bedoeling dat deze verwenpakketten bestaan uit zaken/gadgets/geschenken die uit de winkels in het winkelwandelgebied komen. We mikken op  gadgets/geschenken met een link naar moeder/moederdag, maar dat is uiteraard geen vereiste. Op die manier kan iedereen bijdragen indien hij of zij dat wil. Het doel achter deze pakketten is om aan te tonen dat je in het winkelwandelgebied in Kortrijk heel mooie geschenken kan kopen (en dat je niet meteen online cadeaus moet zoeken). We mikken op een tiental gadgets per pakket. We vragen absoluut niet om jouw duurste zaken te schenken, verre van zelfs. We zijn louter op zoek om drie maal een mooi pakket samen te stellen. Bovendien steken we in elk pakket een lijst van alle gadgets en de winkels (naam + locatie) waar deze zaken te verkrijgen zijn.

Wil jij als handelaar meedoen? Stuur gerust een mail naar mathieu.dhantschotter@kortrijk.be bij eventuele verdere vragen of bij interesse.