Meer veggie/vegan op de kaart dankzij EVA vzw

Gepubliceerd op maandag 23 augustus 2021

De vraag naar veggie/vegan maaltijden in restaurants neemt nog steeds toe. EVA vzw biedt als onafhankelijke specialist al 18 jaar info, workshops en inspiratie over alles wat met veggie en vegan te maken heeft. 

Website EVA vzw

Op hun website vind je onder andere:

  • Vormingen van Horeca Food: specifieke gerechten of rond plantaardig koken;
  • Een gratis gids en gratis recepten om meer veggie/vegan op de kaart te zetten;
  • Een overzichtspagina met restaurants die een ruim aanbod aan veggie/vegan gerechten hebben, waarop ook jij jouw restaurant kan registreren! 

Opleidingenreeks Plant-based Fine Dining in Kortrijk

De plantaardige keuken is hot. Door creatieve plantaardige opties aan te bieden, kan je nieuwe klanten voor je winnen. Ook veel vleesliefhebbers trekken hun neus niet langer op voor ‘veggie’ of ‘vegan’

Horeca Forma organiseert daarom gratis een 4-delige opleidingenreeks rond Plant-based Fine Dining met chef Pieter-Jan Lint. 

In Kortrijk (Syntra West) gaan deze door op:

  • Dinsdag 5 oktober 2021 (10:00 - 16:00)
  • Dinsdag 19 oktober 2021 (10:00 - 16:00)
  • Dinsdag 9 november 2021 (10:00 - 16:00)
  • Dinsdag 30 november 2021 (10:00 - 16:00)

Ben jij als ondernemer nieuwsgierig naar de mogelijkheden, of wil je jouw kaart in de toekomst uitbreiden met meer veggie/vegan gerechten? Schrijf je dan zeker in!

Inschrijven