Laat het klein gevaarlijk afval van uw bedrijf ophalen aan een gunstig tarief.

Gepubliceerd op woensdag 21 oktober 2020
23 november 202004 december 2020
kga

POM West-Vlaanderen organiseert in november 2020 opnieuw een ophaalronde voor klein gevaarlijk afval bij West-Vlaamse bedrijven, in samenwerking met Vanheede Environmental Services.

Bedrijven moeten voldoen aan de VLAREMA-voorschriften omtrent het verplicht scheiden van afvalfracties. De controles hierop worden steeds strenger. Dankzij collectieve ophaalrondes kunnen bedrijven hun klein gevaarlijk afval op een correcte manier laten ophalen, aan gereduceerde tarieven! De erkende ophaler levert meteen ook de nodige attesten af.

Men komt langs jullie bedrijf om uw lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers, enzovoort op te halen en te verwerken aan een voordelige prijs!

Aarzel niet en vul het ophaalformulier in vóór woensdag 18 november 2020. Alle informatie, de prijzen en het ophaalformulier vindt u op www.pomwvl.be/kga. De ophaalronde zelf is voorzien van maandag 23 november tot vrijdag 4 december 2020.

Dit initiatief kadert in het VLAIO-project Kennisnetwerk Bedrijventerreinmanagement.

Praktisch

Wanneer passeert de ophaalronde langs mijn bedrijf? Hoe moet ik mijn afval aanbieden? Het antwoord op deze en andere praktische vragen kan u hier terugvinden.

Het ophaalformulier, de prijslijst en alle praktische informatie vindt u eveneens op de website van POM West-Vlaanderen.

Contact

Guido De Roo
Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen
POM West-Vlaanderen
059 / 36 99 32

* Deze ophaalrondes richten zich zowel naar kmo's als naar industriële bedrijven in West-Vlaanderen (landbouwbedrijven kunnen hun kga via andere kanalen laten ophalen en kunnen niet deelnemen aan deze ophaalactie).

www.pomwvl.be/kga