Laat het klein gevaarlijk afval van jouw bedrijf ophalen aan een gunstig tarief.

Gepubliceerd op Donderdag 29 april 2021

POM West-Vlaanderen organiseert eind mei 2021 opnieuw een ophaalronde voor klein gevaarlijk afval voor West-Vlaamse bedrijven, in samenwerking met Vanheede Environmental Services.

Dankzij deze collectieve ophaalronde kunnen bedrijven hun klein gevaarlijk afval op een correcte manier laten ophalen, aan gereduceerde tarieven! Als erkende ophaler levert Vanheede ook de nodige attesten af waardoor bedrijven meteen voldoen aan de VLAREMA-voorschriften omtrent het verplicht scheiden van afvalfracties.

Ze komen graag langs bij jouw bedrijf om lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers, ... op te halen en te verwerken aan een voordelige prijs!

Aarzel niet en vul het ophaalformulier in vóór woensdag 19 mei 2021. Alle informatie, de prijzen en het ophaalformulier vind je op www.pomwvl.be/kga. De ophaalronde zelf is voorzien van dinsdag 25 mei tot vrijdag 4 juni 2021.

kga

Praktisch

Wanneer passeert de ophaalronde langs mijn bedrijf? Hoe moet ik mijn afval aanbieden? Het antwoord op deze en andere praktische vragen kan je vinden bij de veelgestelde vragen op de website van POM West-Vlaanderen.

De meest recente tarieven, het ophaalformulier en alle praktische informatie vind je ook op deze website.

www.pomwvl.be/kga