Inschrijven 'Midzomer Braderie' juni en 'Kortrijk Koopt Braderie' september

Gepubliceerd op maandag 12 april 2021
braderie kortrijk

Stad Kortrijk organiseert van 18 t.e.m 20 juni 2021 de jaarlijkse juni braderie en van 3 t.e.m. 5 september 2021 de jaarlijkse september braderie . De organisatie zal gebeuren conform de coronamaatregelen.

Gratis deelname voor Kortrijkse handelaars

Deelname is gratis voor Kortrijkse handelaars of ambulante handelaars met een vast abonnement op de Kortrijkse markten

Ook niet Kortrijkse ondernemers kunnen tegen vergoeding deelnemen, m.a.w. ondernemers die geen vestiging hebben op Kortrijks grondgebied of geen vast abonnement op de Kortrijkse markten hebben. Tarieven voor niet Kortrijkse ondernemers  kan je hier raadplegen.

Midzomer braderie juni

De juni braderie met het thema ‘Midzomer’ zal plaatsvinden op 18, 19 en 20 juni – uiteraard onder voorbehoud van Corona. Na een peiling bij de handelaars werd beslist om de uren ongewijzigd te laten nl. op vrijdag van 11u tem 19u, zaterdag en zondag van 10u tem 19u.

In deze editie zal er naast de traditionele programmatie van straatmuziek en animatie ook meer op kermis worden ingezet. Zo komen er kermisattracties op het Schouwburgplein en de Grote Markt.

Kortrijk Koopt braderie september

In september wordt er bovendien opnieuw een braderie georganiseerd met als thema ‘Kortrijk Koopt’. Deze braderie zou doorgaan op 3, 4 en 5 september .

Inschrijven

Inschrijven is verplicht voor deelname aan de braderie(ën), ook voor gevestigde handelaars. 

  • Handelaars binnen het Handelsdistrict Kortrijk kunnen beschikken over één plaats voor hun pand 
  • Handelaars buiten het Handelsdistrict Kortrijk en ambulante handelaars  plaatsen we op de beschikbare vrije ruimte. De datum van inschrijving bepaalt de volgorde van plaatstoewijzing 
  • Inschrijving is VERPLICHT voor elke handelaar 

Inschrijven

www.braderiekortrijk.be