HOI Meet Up op 21 oktober in Kortrijk

Gepubliceerd op maandag 13 september 2021

Op zoek naar arbeidskrachten?

Wil je nieuwe aanwervingskanalen uitproberen? En wil je daarbij stappen zetten naar een meer inclusieve onderneming, om zo iedereen te laten schitteren in jouw organisatie?

Goed nieuws! Hands-on Inclusion gaat samen met jou aan de slag om meer kandidaten te vinden. Ze doen dit concreet in drie verschillende stappen:

  1. Je bezorgt via mail jouw vacature of gezocht profiel. HOI doet een screening op toegankelijkheid en leesbaarheid.
  2. Daarna neem je deel aan de online Check-inJe stelt je vacature voor aan mensen die rechtstreeks in contact staan met werkzoekenden. Je maakt kennis met hen en toetst de wederzijdse verwachtingen af.
  3. Tot slot wordt verwacht je in levenden lijve op de Meet Up in Kortrijk. Tijdens de Meet Up ontmoet je werkzoekenden en proef je van inclusieve manieren van rekruteren. Wie deelneemt aan de HOI Meet Up, gaat naar huis met nieuwe inzichten en connecties.
hoi

Inschrijven

De Meet-up in Kortrijk is gepland in de namiddag:

  • Op donderdag 21 oktober in BK6 in Kortrijk.

Er is ook een voorbereidingstraject, met een vacaturescreening en een online Check-In met begeleiders van werkzoekenden. Die Check-In gaat al door op donderdag 30 september van 10u tot 12u30. Het is niet mogelijk om deel te nemen aan de Meet Up zonder deze voorbereidingen.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan een HOI Meet Up? Schrijf je hier in. HOI doet dan de vacaturescreening en geven verdere info via een persoonlijk contact.

Inschrijven

Deelnemen is volledig gratis. Wel wordt verwacht dat  je bereid bent om te groeien naar een meer inclusieve onderneming.

Er zijn al flink wat begeleiders ingeschreven voor de online Check-In, van grote spelers als VDAB en GTB tot projecten met een eigen doelgroep als De Poort, FMDO en Refu Interim. Een groot en divers bereik van de vacatures is dus gegarandeerd.

Heb je specifieke noden om te kunnen deelnemen (tolk of andere)? Laat het weten in het inschrijvingsformulier.

Two-pager HOI Meet Up - Kortrijk