Gratis online opleidingsreeks 'Starten na 45’

Gepubliceerd op Dinsdag 12 september 2023
21 november 202312 december 2023

Ben je 45 jaar of ouder en droom je ervan om zelfstandige te worden? Je bent niet alleen! Steeds meer mensen kiezen op latere leeftijd om een eigen zaak te starten. Maar een goede voorbereiding en gedegen informatie zijn essentieel voor een vlotte start. Daarom presenteren we een 3-delige online informatiereeks over het starten van een zaak na je 45e.

Deelnemen is gratis. Vooraf inschrijven wel verplicht.

Inschrijven

Programma 3 webinars
 

1. Webinar op 21 november 2023Ondernemen kent geen leeftijd! Ondernemerscompetenties 

Leer je eigen ondernemerscompetenties kennen en ontdek het persoonlijke ontwikkelingsproces als startende 45+ zelfstandige ondernemer. Ontmoet verschillende startersideeën, hoor goede praktijkvoorbeelden en deel ervaringen.

 2. Webinar op 5 december 2023Hoe start ik als zelfstandige? Ondersteuning, subsidies, premies en kredietmogelijkheden.

Ontdek de brede waaier aan ondersteuning, subsidies en financiële steunmaatregelen voor startende ondernemers. Krijg inzicht in startmodaliteiten, formaliteiten en financieringsmogelijkheden.

3. Webinar op 12 december 2023Business- en financieel plan + Optimalisatie van uw sociale zekerheid en bescherming bij starten na 45.

Leer hoe je een business- en financieel plan opstelt. Ontvang waardevolle informatie over de gevolgen van een overgang naar zelfstandige activiteit voor je sociale rechten, sociaal statuut en sociale bescherming.

Live webinar telkens vanaf 19u tot ca 21 u - met mogelijkheden tot live vraagstelling via chat

Informatie en gratis inschrijven

U kunt zich via het deelnameformulier online inschrijven voor de driedelige reeks ‘START 45+.