Flanders Food Festival: oproep aan horecazaken

Gepubliceerd op Vrijdag 13 augustus 2021

Door Covid-19 bleef iedereen op zijn honger zitten. Nu is het tijd voor de hele sector om terug te bijten! Daarom organiseert Toerisme Vlaanderen, in samenwerking met o.m. de VVSG, het Flanders Food Festival

Van 1 oktober tot 7 november 2021 wordt niet enkel de relance van de horeca gevierd. Ook de geroemde Vlaamse gastvrijheid, de lokale gastronomie en fantastisch lekkere Vlaamse producten staan dan in de kijker.  Naast het internationale event ‘World’s 50 Best Restaurants Awards’ begin oktober in Antwerpen, rekent men daarvoor ook op de hulp van horecaondernemers en gemeenten.
 

Pijler 1: Unieke  ervaringen in de horecazaken in onze stad?

Restaurants, brasseries, hotels en cafés kunnen mee de hoofdrol spelen door een uniek concept of een creatieve beleving te organiseren tijdens deze periode. Wees creatief! Met een uniek recept, al dan niet met een lokaal streekproduct. Met een speciale beleving of elk initiatief dat inspeelt op gastvrijheid en de rijke culinaire traditie. Via Flanders Food Festival kunnen jullie rekenen op de nodige visibiliteit.

Initiatieven kunnen nog aangemeld worden tot 17 augustus via deze link, en worden dan beoordeeld door jury. Alle info in deze fiche.

Meer info: www.flandersfoodfestival.be