'Doe zaken met de stad' op Bedrijvencontactdagen

04 december 2019

Op 4 en 5 december vinden de Bedrijvencontactdagen opnieuw plaats in Kortrijk. Stad Ieper en Stad Kortrijk nodigen je graag uit voor de infosessie 'Zaken doen met de Stad'. In samenwerking met UNIZO en Voka West-Vlaanderen krijg je een algemene technische toelichting over overheidsopdrachten.

Steden kunnen beroep doen op derden voor de aankoop van goederen, de uitvoering van diensten of studies, de aanleg van openbare werken, bouw- en onderhoudswerken, groenaanleg en groenonderhoud... Via verschillende aanbestedingen kunt u uw kandidatuur stellen. Maar hoe gaat dit nu in zijn werk?

Op deze gratis infosessie op 4 december nodigen wij u graag uit om wegwijs te geraken in deze overheidsopdrachten. Naast een inhoudelijke sessie heeft u de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de verschillende medewerkers van de steden en zo rechtstreeks potentiële business op te halen.

Bedrijvencontactdagen

Programma

Woensdag 4 december 2019

  • 15.00 uur – 15.30 uur:  algemene toelichting door Matthias Castelein, expert overheidsopdrachten voor advocatenkantoor Publius. Hij geeft je een heldere uitleg over de procedures die je moet volgen. Ook de nieuwe regels in de wet op de overheidsopdrachten komen aan bod.
  • 15.30 uur – 16.30 uur: speeddate met aankoopverantwoordelijken

Locatie 

Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo, MC zalen (XXL) ingang via de beurs of via Xpo Noord (ingang Meetingcentrum). 

Inschrijving

Deelname aan deze infosessie is gratis.  Inschrijven is verplicht en kan via UNIZO of  VOKA.  

Voorwaarden

Annulatie kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro.

Afhankelijk van de vraag, kan het zijn dat de inschrijvingen beperkt worden tot één persoon per bedrijf.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.