Doe mee aan Weekend van de Klant!

Gepubliceerd op Maandag 24 augustus 2020
03 oktober 202004 oktober 2020

Weekend van de Klant 2020 legt met een grootschalige mediacampagne meer dan ooit de nadruk op shoppen bij je favoriete, lokale winkels in je vertrouwde winkelstraat! Samen roepen we iedereen op om op zaterdag 3 en zondag 4 oktober (terug) bij zijn/haar favoriete handelaar(s) te gaan shoppen en zo de Belgische economie, welvaart en werkgelegenheid te ondersteunen!

Schrijf je gratis in op www.weekendvandeklant.be, laat weten dat je meedoet en dat klanten (op zaterdag en/of zondag) veilig bij jou kunnen komen winkelen, en zich toch ook wel in de watten kunnen laten leggen. Je ontvangt bij registratie een login en paswoord waarmee je jouw gegevens, openingsuren, actie, … ten alle tijde nog kunt aanpassen.

Wij, “naam”, dragen ook graag ons steentje bij en organiseren “aanvullen”. Neem deze info ook zeker mee in jouw communicatie.

Op www.weekendvandeklant.be kun je al het promomateriaal gratis downloaden om je winkel, nieuwsbrief, Facebookpagina, website of andere communicatiekanalen op te vrolijken. Materiaal zoals ballonnen, beachvlaggen, straatoverspanningen, … zijn beschikbaar in de webshop.

Heb je nog vragen? Stel deze rechtstreeks via info@weekendvandeklant.be.   

https://www.weekendvandeklant.be/