Doe je ook mee met OES?

Gepubliceerd op maandag 16 december 2019

Kortrijk leeft, Kortrijk bruist… Dat merk je elk weekend maar ook op weekdagen in de binnenstad, en dat zelfs het hele jaar rond! De voorbije jaren is Kortrijk uitgegroeid tot een hippe stad waar veel te doen is: veel volk in de binnenstad, evenementen, bloeiende horeca en zelfs buitenlandse dagjestoeristen in de stad.

Genoeg redenen om uit te kijken naar een verdeelpunt in Kortrijk voor jouw artikelen of producten! Wel, dit is je kans: in een mooi centraal gelegen pand is er een ‘Concept Store’ met de Kortrijkse naam ‘OES’, verwijzend naar een ‘lokale winkel van ons’ .

Oes biedt webshops, startende ondernemers en labels een fysiek verkoopplatform inclusief opleiding en begeleiding in de winkel . Oes is een ideaal platform voor ondernemers die eerst willen proeven van een eigen winkel alvorens er zelf één te starten. Oes legt een brug tussen een pop up en een eigen vaste winkel.

Door de vele en diverse merken en producten bestaat oes uit talloze mini pop ups met een regelmatige wissel....
Oes verrast de bezoeker telkens weer met unieke producten en merken, een grappig kaartje, mooi plantje of een
origineel juweel, voor ieder en elke gelegenheid kan je bij Oes iets tof vinden.

Graag meer info over de werking en kosten, stuur dan een mailtje naar oes.chantal@gmail.com we maken graag even tijd voor je vrij om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Website OES

OES op Facebook

OES op Instagram

http://www.oeskortrijk.be/