Ambacht in de kijker 2020

Gepubliceerd op Vrijdag 17 januari 2020

Voor u gaan ambachtswerk en milieuzorg hand in hand?

Dit jaar gaat de 15de editie van de nationale wedstrijd 'Ambacht in de kijker' door.  Hiermee wordt de sector in de spotlight gezet en enthousiasme gecreëerd bij jongeren om hierin aan de slag te gaan. Speciale aandacht gaat dit jaar naar ambachten die zich bijzonder bewust zijn van de actuele uitdagingen op milieugebied, met oog voor het werken met milieuvriendelijke, herbruikbare en lokale materialen. 

Laat van je horen, vertel over jouw ambacht, deel jouw passie en vakkennis. Maak kans om één van de 10 Belgische ambassadeurs te worden van de ambachtssector! Inschrijvingen zijn gestart en lopen tot 7 februari.

Inschrijven

 

Wat heeft Ambacht in de kijker voor jou te bieden?

Zichtbaarheid gedurende het hele wedstrijdverloop want je wordt opgenomen in het repertorium van Belgische ambachtslieden dat rond de 2000 ambachtsmannen en -vrouwen telt.

De 10 laureaten staan daarenboven via het netwerk het hele wedstrijdverloop als ‘ambassadeurs’ in de schijnwerpers (met video’s, foto’s, persaandacht, …)

Er zijn bovendien verschillende prijzen te winnen:

  • Ambachtsprijs 2020 ter waarde van 3.000 €.

  • Parel van de Jury ter waarde van 1.000 €.

  • Publieksprijs ter waarde van 1.000 €. Voor deze prijs stemt het publiek online voor zijn/haar favoriet en maakt zo kans op een waardebon te gebruiken bij één van de ambachtslieden van ons repertorium!

Raadpleeg het reglement

https://www.lavitrinedelartisan.com/wedstrijd