Aanbod tot samenwerking beursweekend Meat Expo, Broodway en Taste of Tavola in Kortrijk Xpo

Gepubliceerd op vrijdag 09 juli 2021
26 september 202129 september 2021
beursweekend

van 26-29 september 2021 huisvest Kortrijk Xpo maar liefst 3 voedingsbeurzen op hetzelfde moment.

 • Taste of Tavola : spin-off van de internationale beurs Tavola. Deze vakbeurs zet in op delicatessen voor fine food professionals, specifiek voor Belgische aankopers uit retail, groothandel, speciaalzaken en foodservice www.taste-of-tavola.be
 • Broodway : Vakbeurs voor de ambachtelijke bakker, banketbakker, chocoladebewerker en ijsbereider www.broodway.be
 • Meat Expo: Vakbeurs en vakwedstrijden voor de slager/traiteur en vleessector, waar het vakmanschap en de passie voor het ambacht centraal staat. www.meatexpo.be

Op dit moment zijn er al meer dan 300 exposanten. Vorige edities waren Broodway/Meat Expo samen goed voor 18.735 bezoekende professionals.  Taste of Tavola is nieuw, grote internationale broer Tavola lokte de vorige editie 17.500 bezoekers.

broodway

Samenwerking met Kortrijkse horeca?

De 3 beurzen, Kortrijk Xpo en Stad Kortrijk willen ifv deze beurzen een ‘b-leisure’ of business & leisure aanbod voorstellen aan de bezoekers. Dit als eerste steekproef voor eventuele toekomstige edities.

B-leisure beurspakket?

 • De bezoekers komen aan op zaterdag 25/09
 • Kunnen hun wagen stallen voor 2 dagen op de P+R parking en gebruik maken van een taxi om naar het centrum af te zakken
 • Ontvangst van een welkomstpakket met daarin een Kortrijk Cadeaubon, ticket beurs…
 • Zaterdagnamiddag een rondleiding in de stad met een gids langsheen Paradise-installaties met een kaart waarop bakkerijen, beenhouwerijen, delicatessenzaken… gemarkeerd staan.
 • Een beursmenu in één van de opgenomen restaurants. De bezoeker betaalt uiteraard het menu. Restaurants bezorgen ons op voorhand een speciaal beursmenu, dat wordt opgenomen in het overzicht voor de bezoekers.
 • Een overnachting in één van de opgenomen hotels/b&b's.  De bezoeker betaalt uiteraard de overnachting. Het reguliere aanbod van hotels/B&B… op Kortrijk Xpo website blijft lopen.

Intekenen?

 • Restaurants : restaurants bieden een beursmenu aan op maat van de bezoeker. Bezoekers zijn thuis in vlees, traiteurproducten, brood, patisserie, chocolade, ijs, delicatessen…. Bij interesse is het niet de bedoeling dat je de menukaart volledig aanbiedt maar één, twee gerechten/menu die hen zullen aanspreken. Bezorg ons het beursgerecht, beursmenu met de prijs en we nemen dat mee in het aanbod dat voor de bezoekers een keuzemenu kan vormen.

 • Hotel/B&b : bieden een standaardkamer, kamer met ontbijt, wellness, …aan voor die nacht. We nemen de verschillende mogelijkheden mee in het aanbod dat voor de bezoeker een keuzemenu kan vormen.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaand webformulier. Deadline voor de kandidatuur is 7 augustus 2021. Daarna finaliseert Kortrijk Xpo de aanbiedingen en worden deze op hun website geplaatst. 

Kandidaten Horeca beursweekend 26-29 september 2021

Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.